Contacte

Presentació president SCCOT període 2023 - 2025

Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Joan Minguell Monyart

Benvolgudes i benvolguts,

La Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia és el punt de trobada d’especialistes i llicenciats o graduats interessats en la Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia del nostre país, per compartir i fer difusió del coneixement, promoure la docència dels residents i la formació continuada dels especialistes, així com per potenciar la recerca i la innovació, a més de fomentar la coneixença entre els socis.

L’actual junta directiva ha estat nomenada a l’Assemblea del 35è Congrés a Terrassa amb una renovació parcial dels seus components i m’honora haver assumit la presidència pels propers dos anys. Cal agrair el suport rebut de les sòcies i socis, i tant personalment com els companys de la junta adquirim el compromís d’exercir els càrrecs amb absoluta voluntat de servei. Volem agrair també l’excel·lent tasca realitzada per les juntes anteriors que son un exemple i un estímul per a l’actual.

S’ha recuperat la possibilitat de realitzar les sessions presencials, però volem seguir fent-les de forma mixta, per a facilitar la participació i a augmentar l’accessibilitat. L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, l’entitat de la qual som membres, ens facilita la plataforma necessària per a les reunions virtuals o mixtes.

Seguirem amb les sessions ordinàries mensuals, habitualment el quart dijous de mes, les sessions formatives i les dels diferents grups monogràfics que s’anunciaran oportunament al calendari d’activitats de la societat. La publicació mensual d’una videotècnica també anirà fent créixer la nostra videoteca. No oblidarem el nostre congrés anual, festa en la que compartirem ciència, abraçades i emocions, i s’està preparant el 36è que organitzarà el Consorci Sanitari Integral el maig de l’any 2024; tampoc els premis i beques per a recerca, innovació i realització de tesis doctorals.

Altres projectes que hauran de madurar i consolidar son el curs al 4DHealth/centre de simulació d’Igualada, les estades d’una o dues setmanes en algun dels nostres hospitals comarcals geogràficament allunyats per tal de conèixer, veure i viure l’activitat d’aquests centres, la utilització de la subscripció a l’Orthoevidence, i la cooperació solidària a nivell internacional.

Moltes gràcies a tots els membres de la SCCOT que participeu d’una forma o altra en les diferents activitats.

Josep M. Segur Vilalta
President

Societat

Carta de presentació Junta directiva Juntes anteriors Estatuts i Normatives Fer-se soci